موسسه مدیریت منابع آمریکا (آیاسام) گزارش داد که در ماه می با تداوم بحران کرونا فعالیتهای اقتصادی بخش تولیدی این کشور برای سومین ماه متوالی افت کرده است.
شورای اروپایی روابط خارجی ادعا کرده که پیامدهای رفع تحریمهای تسلیحاتی ایران حداقل خواهد بود. اما سوال مهم اینست که تروئیکا درخصوص ایران چه هدفی پیش گرفته است؟
یک تحلیلگر نفتی اعلام کرد: در گوشهای از بازار فیزیکی نفت خام آمریکا، قیمت نفت خام منفی شد؛ تولیدکنندگان حاضرند به خریدار بابت بردن نفت خام، پول هم بدهند.
فدرال رزرو آمریکا در تلاش برای حفاظت از اقتصاد این کشور در برابر تبعات شیوع ویروس کرونا اقدام به کاهش نرخ بهره کرد، اما این اقدام اضطراری نیز نتوانست موجب آرامشدن آشفتگی ایجادشده در بازارهای مالی این کشور شود.
کره جنوبی که چهارمین واردکننده بزرگ نفت در جهان است، امسال حجم بالایی نفت از آمریکا خریداری خواهد کرد و با کنار زدن کانادا، بزرگترین مقصد صادرات آمریکا می شود.
یک دیپلمات کره جنوبی که مسئول امور خاورمیانه است در راستای تلاشهای کره جنوبی برای صادرات کالاهای انسان دوستانه به ایران بدون نقض تحریمهای واشنگتن، به آمریکا سفر کرد.
چین اعلام کرد درخواستهای جدید معافیت از تعرفههای واردات ۶۹۶ کالای آمریکایی، که شامل گوشت خوک، گوشت گاو، دانه سویا، گاز مایع طبیعی (الانجی) و نفت خام میباشد، را تأیید خواهد کرد.
مشاور اقتصادی عالی کاخ سفید اعلام کرد ویروس کرونای چین، افزایش صادرات آمریکا به این کشور که قرار بود پس از امضای فاز اول توافق تجاری اجرایی شود را به تاخیر خواهد انداخت.
دولت ترامپ با وجود توافق تجاری محدودی که قرار است با چین امضا کند، هیچ برنامهای برای حذف تعرفه روی واردات کالاهای چینی به ارزش بیش از ۳۶۰ میلیارد دلار ندارد.
رئیس جمهور با تاکید بر این که دشمنان با طراحی توطئهای علیه کشور به دنبال شکستن عظمت ما هستند، گفت: این کار در برابر ملت ایران شدنی نیست و دشمنان باید از مسیر غلط و نادرستی که آغاز کردهاند بازگردند.